VABILO Pristop k trajnosti in ohranjanju dobičkonosnosti

Na Visoki šoli za proizvodno inženirstvo v Celju bomo v četrtek, 16. in petek, 17. junija 2022, ob 16.30, gostili vodilnega svetovalca v korporaciji Danfoss na poslovni enoti Corporate Business System v Indiji Manogja Sundaresana. Danska korporacija Danfoss z brezkompromisno osredotočenostjo na kakovost, zanesljivost in inovativnost, trgom zagotavlja pametne in energetsko učinkovite izdelke ter s tem pomaga ustvariti trajnostni svet. Danfoss ima raznolik portfelj, ki sega od podnebja in energije, pogonov, hidravlike itd. Cilj njihovih izdelkov je povečati energetsko učinkovitost, zmanjšati emisije ogljika in ustvariti vrednost za stranke.

Manogj Sundaresan deluje v mednarodnem okolju, kjer vodi projekte izboljšanja vrednosti izdelkov ter zagotavljanja njihove trajnostnih in tudi dobičkonosti. Je certificiran vodja projektov in inženiringa vrednosti izdelkov. Po osnovni izobrazbi je inženir strojništva in magister poslovnih ved. Po diplomi je začel svojo kariero v avtomobilski industriji na oddelku razvoja in raziskav. To je postavilo trdne temelje za njegovo kariero pri ustvarjanju trajnostnih in dobičkonosnih izdelkov.

Na predavanjih bo gost podal informacije o pristopu k trajnosti ob ohranjanju dobičkonosnosti. Dotaknil se bo inženiringa vrednosti, dekarbonizacije in krožnosti. Predavanja bo podkrepil in popestril s študijami primerov ter praktičnimi izkustvenimi aktivnostmi. Sodelujte in pridobite izkušnje iz industrije na poti do trajnostne in boljše prihodnosti.

Skip to content